sköna måndag.

precis sådana här skor har jag tittat på idag och lite så här tänker jag mig fin-hösten. smala mörka brallor och klassiska loafers. ska nog känna, klämma och prova på riktigt imorgon.
bild: tumblr
måndag kväll. brukar väl inte vara veckans bästa kväll men jag sitter här nöjd med min dag. har bockat av en del på min att-göra-lista på jobb (iofs liite för mycket kvar fortfarande) och det känns ju alltid bra. sedan är jag glad att min man är hemma igen och vi har hunnit prata ikapp oss om vad som hänt i helgen och vad som hänt på jobbet idag och vad vi har för planer för hösten och lite sån't. dessutom hunnit kolla igenom nya elle decoration danmark som jag norpade med mig hem från jobbet och trendensers nya magasin som hade en shoppingguide till oslo vilket är perfekt eftersom jag snart åker dit. tvättat några maskiner och kollat senaste avsnittet av intresseklubben och skrattat åt annika lantz och anders janssons bläckfiskskämt. och nu tittar jag på trädgårdsonsdag och väntar på att pojkarna ska komma hem.
sa jag förresten att jag hunnit lägga en beställning på adlibris också - finaste kalendern för 2013 och en trädgårdsbok.

2 kommentarer:

  1. Vilken skön bild! Den andas liksom frisk höst!

    SvaraRadera
  2. Hösten är min favorit årstid. Den friska luften och de vackra färgerna - jag njuter fullt ut.

    SvaraRadera