avkopplad.


oj så snabbt en vecka går. jag tog några dagar till att komma ifatt på jobbet och när jag väl kom hem på kvällarna försökte jag vara så urkopplad och avkopplad som möjligt. ibland är det skönt att hinna ifatt sig själv lite. helgen spenderade jag dels i soffan med några böcker och dels framför fönstret tittandes ut på regnet.
nu laddar jag för veckan. en arbetsdag till sedan bär det av till oslo. första gången för min del i den norska huvudstaden och det ska bli fantastiskt roligt.
fantastiskt roligt är det också att jag vann!! så fort jag lyckas ta en bild innan det blir mörkt ska jag visa hur fin min vinst är.

2 kommentarer:

  1. Å vad härligt med Oslobesök! Jag bodde där ett tag för många år sedan och jag tyckte verkligen om den staden! Missa inte vackra Frognerparken (Vigelandsparken), Aker brygga, majorstuen...:) Trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Oh vad roligt det låter att ha bott utomlands, min önskedröm. Tack för tipsen! Aker brygga hade jag hört talas om tidigare men inte de andra, det ska bli härligt att komma iväg.

    SvaraRadera