söndag.


i fredags firade vi vår finaste 17-åring med kalas i trädgården. vänner och släkt slöt upp med presenter och ballonger och det var en förtrollad kväll. ljummen och vindstilla och ingen ville att den skulle ta slut. så vi stannade där ute. ända fram på småtimmarna. med vin i glasen och med skratt och härliga samtal.

så i går förmiddag vaknade vi lite tunga i huvuden och kroppar. men vi röjde, diskade och plockade. tog många vattenpauser för att få bort det där sandpapperssträva i munnen. pratade i telefon med gästerna som ringde för att tacka för en lyckad kväll. äldste sonen och flickvännen drog iväg på nästa födelsedagsfirande ute på österlen. lillebrorsan beundrade sina presenter och invigde den nya brädan. och så slumrade vi lite i soffan.
sedan var det dags för middag hos grannarna. så idag är vi om möjligt ännu tröttare och ännu tyngre i huvudet. maken plöjjer 'sons of anarchy'-avsnitt och själv orkar jag nästan bara ligga i soffan och läsa en bok. har varit uppe några gånger för att hämta lite tårt-rester från i fredags men det är allt.
fest två kvällar i rad är en kväll för mycket. tur jag har semester.

2 kommentarer:

  1. Tur att du har semester men det låter onekligen roligt att ha partaj och middag på raken ;)

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Hihi, det låter som ni haft det toppen ändå! Tur du kan vila ut ordentligt och inte har någon väckarklocka som ringer idag. Kram!

    SvaraRadera