söndag. dagen före.


skojade på instagram idag om att gudarna nog gråter för att min semester är över. för som det har regnat idag. hela dagen.
nåja, det passade oss ganska bra ändå. att få en anledning att vara inne. plocka lite med kläder, det är ju dags att plocka fram kontors-outfiten igen. skriva lite matlistor. kanske är det den här hösten vi lyckas hålla oss till våra listor eller så blir det som vanligt. vi går all-in de första veckorna (dagarna) och sedan är vi tillbaka i vår varannan-dags-handling igen.


jag började plocka med papper och rensa tidningar. ni vet. sån't där som jag nu har haft exakt fyra veckor på mig att göra men väljer att göra sista söndagen. så funkar jag.
och ja, imorgon är det dags. orkar knappt tänka på min inbox samtidigt som jag är hyfsat laddad ändå inför vad som komma skall. står inför några rejäla utmaningar den här hösten som både gör mig förväntansfull och nervös på en och samma gång. men det är väl som det ska vara.


bilderna har absolut ingenting med inlägget att göra. om inte annat syns det på solskenet haha. men jag lyckades fånga vår minsta katt i store sonens rum för ett tag sedan. så här ligger hon, nerbäddad så bara öronen sticker upp, och väntar. väntar på att han ska komma hem. varje dag. likadant. gulligt.

1 kommentar:

  1. Vilka HÄRLIGA bilder :) jag ÄLSKAR katter och har själv två busar här hemma haha

    Ny post ute...Heta höstnyheter från Hm Home :)

    Ha en kanonvecka

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera