första höstdagen.


vaknade även denna morgon med en sårig och rivig hals. usch. så jag kurerar mig idag, stannar inne, tittar ut på regnet och tänker att nu är det verkligen höst.
jag roar mig med att sortera bland alla mina magasin och det är välbehövligt. jag river ut recept jag förmodligen aldrig kommer att laga samt drar ut inspiration till inredning och kläder. och känner ett välbehag när mina högar minskar. sedan handlar det mer om hur jag ska förvara det utrivna. hur gör ni? eller ni kanske inte river ut ur tidningar. tidigare har jag haft två plastlådor som jag sparat allt i men problemet där är såklart att det inte är så lätt att titta igenom vad som finns. så idag är planen att sätta in allt i pärmar. först tänkte jag köra iväg och köpa plastfickor men när jag började gå igenom vad som ska sättas in inser jag att det aldrig komma att finnas tillräckligt många [hrm] plastfickor för att få allt på plats. så den idéen övergavs. jag har plockat fram hålslaget istället. wish me luck!

3 kommentarer:

 1. Brottas med samma problem, speciellt nu när vi flyttade och jag insåg exakt huuur många magasin jag sparat eftersom det fanns ett bra reportage/recept/tipspåvadsomhelstannat där. Kan liksom inte hejda mig:) Jag såg dock ett intressant arkivsystem på Granit som jag skulle vilja kika lite närmare på (när barn och man inte står utanför och stirrar med en blick som säger "skyndaskynda") som kanske vore nåt till just recepten...Du får visa upp sen hur du gick tillväga:)

  Hoppas du kryar på dig snabbt och att veckan startar bra! Kram/Tanja

  SvaraRadera
 2. Härlig feeling i den bilden. Hålslag använder jag - in i pärm. Funkar faktiskt väldigt bra och det är skoj att bläddra i inspirationspärmarna med bara det som jag gillar.

  SvaraRadera
 3. På Selmas gata - Det blir snabbt högar och förvånansvärt många magasin på kort tid tycker jag. Flytta hade nog varit bra för mig :-). Men jag körde ett heldagsrace igår och faktum är att jag var väldigt restriktiv i vad jag fick spara. Så nu har jag en förhoppningsvis lagom hög med saker jag är riktigt intresserad av. Ska bara in pärmar också. Tror jag vet vilket arkivsystem du menar, det har jag till våra viktiga papper och det fungerar bra. Känner igen mig med familjen, alltid ska de stå utanför och stressa haha.
  Weronica - nu är högarna av magasin ett mitte blott och högen med urklipp ligger här och väntar på att hålas. Får bli kvällsprojektet denna vecka. Tänker också att jag ska få mina egna 'inspirationsböcker' med bara sånt jag gillar. Härligt!

  SvaraRadera