ledig.


har passat på att ta några dagars extra ledigt den här veckan som bjuder både på röd dag och klämdag. tänkte hinna med en hel del men idag unnar jag mig att slöa lite. vädret är ju strålande så helt klart blir det en stund i solstolen. har en bok jag tänkte läsa ut och det passar väl bra där ute.
nu är rummet (förutom golvet dårå) så gott som färdigt, återstår gör att sätta upp en hylla samt planera tavelväggen men det kan få ta sin tid. har samlat på mig en del litografier genom åren, dessa blandat med foto, prints och lite annat ska sättas upp, måste bara hitta en snygg ram. tänkte inte ha allt i likadana ramar men jag vill ha ett sobert och elegant intryck så det mesta kommer nog att sättas i liknande ramar. var in om en snabb tur på ikea i lördags och då hittade jag den här som finns i silver och svart samt i flera storlekar. för min del blir det svarta. jag har alltid gillat ikeas ribba men när man ska sätta upp flera bredvid varandra känns det som den kan bli lite för dominant. det är ju inte ramarna jag vill visa utan innehållet. hittade även gladsax som är gjord för lp-fordral. har letat snygg ram till gamla lp-fordral ett tag men även dessa har varit lite för kraftiga eller för dyra helt enkelt, här är ett slimmat och billigt alternativ. så nu blir det att gräva djupare i lp-lådan i källaren. alltså detta är ju bara det roligaste jag vet!

3 kommentarer:

 1. Himla fint! Annie och Francoise pryder sin plats väl.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina blå kuddar, somriga och härliga! Kram

  SvaraRadera
 3. Skridskoänkan - Ja men visst gör de sig bra där i fönstret.
  My everyday life - Tack, inköpta för några månader sedan och har legat till sig i källaren. Sommarkänsla var precis det jag eftersträvade :-)

  SvaraRadera