nystart.


igår rivstartade sensommaren med att vi alla fyra skulle upp i tid och komma iväg till jobb och skola. det var ju lite motigt men jag känner mig ganska laddad inför den här hösten. det kommer att bli mycket jobb men mycket roligt på vägen och det är väl som det ska vara, jobbet måste uppvägas lite av att det händer skojiga saker annars blir det för tungt att ta sig igenom. för det är inte utan att ett stråk av melankoli drar igenom mitt sinne när jag tänker på att sommaren redan är slut och att nu blir det bara mörkare och kallare för varje dag. samtidigt är detta min bästa tid. det finns inget härligare än nystarts-känslan jag får efter sommaren. för mig är detta början på det nya året på något vis, terminsstart och allt. det är nu jag gör upp mina planer inför vad som komma skall, har faktiskt inte alls samma känsla i januari när de flesta andra tar tag i sina föresatser.



lusten till inredning tar sin början igen när det snart är dags att spendera mer tid inomhus. jag vill förse mig med nya kuddar, tjocka plädar och ljus. jag behöver högar med böcker och magasin samt växter, både gröna och blommande, för att må bra. så med risk att bli tjatig är här ytterligare en nyinköpt kruka. det har blivit några krukor den här sommaren.
denna lilla rackaren är gjord i gummi och kommer från dunkers kulturhus.


ikväll tittar jag på top of the lake på svt play, läste att den påminner om twin peaks. bådar gott tycker jag.

4 kommentarer:

  1. Och jag är älskar dina!!!

    Jag delar den sköna nystartarkänslan och höstinspiration med dig <3

    SvaraRadera
  2. Härligt! Nystartskänslan är skön den och jag hoppas du får sköna sensommardagar och en färgsprakande och inspirerande höst.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en härligt känsla som det gäller att ta vara på, kram!

      Radera