dag ett. mål ett.


i vanlig ordning avger jag inga löften så här på det nya året, dock har jag en del mål jag vill uppnå.
ett är en kvarleva från förra året. nämligen att förbättra min fotografering och i förlängningen även bli bättre på bildbehandling. jag är medlem i moderskeppet och har tillgång till deras kurser men det är ju det där klassiska problemet med tiden som aldrig räcker till. så just nu funderar jag på om jag ska göra ett uppehåll för att försöka på annat sätt. tänker att det måste finnas en hel del tutorials på you tube som inte kostar pengar och som kanske är lika bra. eller så får jag helt enkelt bara experimentera mig fram. det är egentligen den biten jag tycker är roligast, att prova och prova igen. eftersom jag inte har några kunskaper inom bildbehandling, mer än de mest basala så är mina bilder i mesta möjliga mån direkt från kameran. what you see is what you get typ. och det fungerar. men kan bli bättre.
ja vi får väl helt enkelt se var detta landar någonstans.
oavsett hur jag går vidare är målet dock att under 2015 mer och mer gå över från inställning P till M.

det var mål nummer 1. det kommer mera.


3 kommentarer:

  1. Lycka till! Det finns massor av tutorials på youtube och lite överallt! Man kan lära sig massor utan att det behöver kosta, bara i investerad tid, förstås ;-)

    SvaraRadera
  2. Först och främst. Bilden är ljuvlig. Sen. Då är vi två med samma önskan. Tänk om det fanns en fotoretreat. Bara frossa i kunskap och lärande. Ja, och så lite skönt retreatande förstås. Säg till om du hittar något sådant :)

    Och tack för dina fina ord hos mig. De värmer. Ha nu en riktigt skön helg. Kram!

    SvaraRadera