paket.


lördag och nu har jag faktiskt semester även om det inte riktigt känns så än eftersom jag måste in om en sväng på jobb i morgon och göra klart lite jag inte hann med igår.
men idag är det lördag och vi har handlat jordgubbar och vitt vin som ska intas på uteplatsen om en stund. jag har hämtat paket på posten och ni vet min lilla regel om att så fort något är tråkigt måste man belöna sig för att det ska bli lite mindre tråkigt. mycket viktigt tycker jag och eftersom jag tyvärr (inom stora situationstecken) var tvungen att göra en beställning på en ny bodylotion i veckan resonerade jag som så att då måste jag belöna mig. jaja jag hör hur resonemanget haltar betydligt, visst det finns tråkigare sysslor att göra än att beställa bodylotion men i alla fall.
en liten fin keramikask inhandlades från mokkasin och den hämtade jag idag. jag har inte kommit längre än till att ta fram paketen men ni ser ju - hur vackert? det är knappt jag nänns öppna, får nog beundra färdigt idag och kanske öppna imorgon.
att slå in vackra paket är en konst och eftersom jag kommer från en familj där det alltid varit viktigt och där man dessutom aldrig har slitit upp paketen utan försiktigt och med största varsamhet öppnat för att rädda både papper och snöre med så lite åverkan som möjligt, så uppskattar jag verkligen detta med en riktig rosett och en ask man kan öppna. inget spill alltså. ja ni kan ju tänka er hur lång tid våra julklappsöppningar tar eftersom min mamma och jag envisas med att gasta öppna försiktigt! varje gång nån fått en klapp.
såklart river både söner och make upp sina paket lite extra hårt och med en glimt i ögat njuter de lite av att både jag och min ömma moder ryser av förfäran. huja vilket slöseri med papper.

nu - ett varv med dammsugaren och sedan jordgubbar.

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du fick en fin midsommar och att du får en skön semester. Underbart med ledighet. Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Underbart med semester! Paketet ser ljuvligt ut.

  Kram L

  SvaraRadera
 3. Vilket ljuvligt paket! Jag blir som ett barn på julafton när jag får paket. Även om det är paket jag själv har beställt. Paket sätter utan tvivel en liten guldkant på vardagen.

  Njut av sköna semesterdagar!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera