hinner inte med.


ja nu är det så där igen att tiden bara rusar iväg. tycker ibland att maj och juni är ganska stressiga månader med mycket krav. avslutningar och sommarfester avlöser varandra och så ska man ta tillvara det vackra vädret (och vilket väder det är, jag tror inte det har regnat här i mitt hörn av världen på två veckor - härligt) samtidigt som det ofta är mycket på jobb att förbereda inför semestrar och sommarstängt. ja så lite slutkörd känner jag mig faktiskt. och så blir jag stressad av tiden går så förbenat snabbt, skulle vilja frysa stunden lite nu och bara njuta.
men nåja, det går ju inte så det är bara att go with the flow och gilla läget.
men förutom studentfester och förberedelser på jobbet har maken och jag dessutom hunnit fira bröllopsdag, 22 år. på samma dag som prinsessbröllopet så den dagen fick lite extra glamour minsann. yngste sonen slutade nian igår och det går liksom knappt att ta in. att min lilla blonda, lockiga skrutt med spring i benen idag är en lång, mörk ung man - hur gick det till och när hände det? bara över en natt känns det som. nu firar han ett långt och skönt sommarlov och sedan väntar ny skola och nya kompisar. spännande och lite nervöst tror jag. men just nu njuter han mest av att ha gått ut grundskolan.

och jag njuter (trots allt) av att det är sommar och snart semester.

5 kommentarer:

 1. Vilken fin Bild! Kul att hitta din blogg :) Förstår din känsla med sonen som slutar nian. När jag träffade min man var hans yngste 4 år och en liten gullig skrutt. Idag är han 18 år och blivande tennisproffs ;) Längre än jag, håriga ben och fullt upp med sitt liv. Ibland kommer han förbi och tar en fika och och oj vad glad jag blir. Tiden går snabbt och inget annat än leva kan vi göra. Så lika bra att göra det fullt ut! Eller hur?
  Há en fin dag! Idag regnar det här. Första dagen på lääänge!

  SvaraRadera
 2. Visst är det ett evigt pusslande just nu. Mycket som ska hinnas med innan semestern och det gäller att inte missa något. Pust! Typiskt att det regnade idag med skolavslutning och allt. Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Ulrika - Leva fullt ut är nog det jag arbetar mest på - hela tiden! Det regnade här också HELA dagen igår och idag, ska aldrig utmana ödet genom att beskriva vädret, för då vänder det :-)
  Nina - det är ju just det där, man vill ju inte missa något, men det är ganska härligt också när det är fullt upp. Hade det inte varit fullt upp ibland hade man kanske inte uppskattat lugnet efteråt eller hur? Kram

  SvaraRadera
 4. Det här var precis vad jag behövde! Vilka bilder du tar. Underbart.

  Jag känner så väl igen känslan, vart tar tiden vägen. Barnen som blir stora så snabbt.

  Så glad för din hälsning!

  Ha en jättefin helg

  kram
  lotta

  SvaraRadera
 5. Som jag njuter av din bild. Så vacker och förmedlar ett sådant lugn.

  Jag läser dina ord och återigen inser jag att de kunde ha varit skrivna av mig. Även om jag vet att maj och juni är årets mest intensiva månader och att det är så varje år, blir jag alltid lika överrumplad över hur intensivt det blir. Att allt ska tryckas in på dessa få veckor innan sommarlovet börjar. Men att det mitt i allt det där intensiva också är väldigt roligt.

  Även här har vi tonåringar som har blivit stora och jag slutar aldrig förundras över hur fina människor de har blivit de dr två lintottarna. Så otroligt stolt och tacksam över att ha fått vara med på deras resa så här långt. Den ena guldåldern som avlöser den andra. Vilken häftig resa det är.

  Och ett stort grattis till era 22 år. Härligt!♥

  Njut nu av sommarlov, sköna sommardagar och solsken och regn om vartannat.

  Kram Lotta

  SvaraRadera