sjukstuga.


hemma från jobbet idag med en jobbig förkylning. ligger mest i soffan och tycker synd om mig själv, fast ärligt talat njuter jag lite också. ja inte av att vara sjuk såklart men av att det är enda gången jag helt kopplar av och tillåter mig själv att inte göra nånting. och det behövs ibland.
jag orkade i alla fall ta mig ut och hämta mina reaböcker i förmiddags. det blev faktiskt en del inköp trots att jag tyckte att utbudet var lite magert. bara mat- och kokböcker dock, inte för att jag direkt behövde några nya men jag hittade ett par böcker jag funderat ett tag på att köpa och när de nu fanns på rea, ja men då är det bara att slå till.
annars händer det inte mycket, för mig alltså. yngste sonen ska plugga till intagningsprov på det internationella program han valt för gymnasiet. här räcker det inte bara med bra betyg utan det krävs även godkända prov i engelska och matte. äldste sonen arbetar genom skolan, samma program som lillebrorsan också har sökt, extra för en välgörenhetsorganisation. idag är det möte där efter skolan och sedan övningskörning. maken ska väl, förutom att då övningsköra, måla golvet en sista gång i rummet jag redan börjat använda. och själv ligger jag väl kvar här på soffan och slumrar lite. bra så.

2 kommentarer:

  1. Usch då...förkyld låter inte kul. Tycker du gör rätt som ligger kvar på soffan:)

    Krya på dig!
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du! Soffan gäller idag också, kram Victoria

    SvaraRadera