dags igen.


ikväll ignorerar jag förkylningen, drar fram resväskan och förbereder mig. i morgon bitti, halv sju redan [huja, tidiga morgnar är verkligen inte min grej], blir jag hämtad och sedan bär det av till paris. vackra paris i september. jo sämre kan arbetsveckan sluta. 6 dagar med maison & objet, den stora möbelmässan. 6 dagar fulla av affärsmöten, handskakningar, nya människor och kontakter, massor av intryck och förhoppningsvis god mat (det förväntar man ju sig av Frankrike eller hur?) och sedan hem igen.
jag älskar detta. veckorna innan kan jag ojja mig och tycka att nä, usch vad jobbigt det är men nu så här dagarna innan känner jag hur förväntningarna byggs upp. att få komma ut från kontoret, byta miljö, uppleva de internationella vibbarna, att få träffa de där människorna jag haft kontakt med och nu äntligen får möta på riktigt. det är det bästa med mitt jobb.
så nu stänger jag resväskan och lägger mig tidigt. i morgon är det dags igen.

bild: www.weheartit.com

3 kommentarer:

  1. Men ÅH vad härligt! Spännande med mässan såklart men framför allt att möta Paris i höstskrud. Underbart!

    SvaraRadera
  2. Men så spännande! Ser fram emot bilder och text!

    SvaraRadera
  3. Nej, Paris i september låter verkligen inte fel!! Har "bara" varit där på sommaren, juni och juli var det nog, och då var det lite för varmt för min smak så lite lagom höst är nog Paris at it's best:) Ha en bra jobbresa och ja! Maaaten!!:) kram!

    SvaraRadera